Begin » Trakteer & Steun de club

Trakteer & Steun de club

KIJK OOK ONDERAAN DEZE PAGINA VOOR DE MOGELIJKHEID OM DRINKEN TE KOPEN UIT DE VOORRAAD VAN DE KANTINE

We hoeven aan niemand uit te leggen in wat voor rare tijd we leven. Corona beheerst meer dan we willen. Het perspectief wordt elke keer verder vooruit geschoven, maar we zullen voor elkaar moeten zorgen en met elkaar moeten volhouden.

Ondertussen lopen voor de vereniging een hoop kosten door, terwijl de (kantine)inkomsten opdrogen. Daarom zijn we, in samenwerking met clubsponsor Brood en banketbakkerij Hulleman, een actie gestart om wat extra inkomsten te genereren voor de club.

ACTIE
Je kunt de komende periode een bosvruchtenslof bestellen voor €12,50. Op zaterdag 6 maart kun je deze dan ophalen bij de drive-thru bij de club. Van iedere verkochte slof gaat € 5,00 naar de club. We hopen als club dan ook dat veel mensen zo’n lekkere slof willen kopen!

Trakteer & Steun
Natuurlijk kun je een slof bestellen om thuis op te eten, maar hoe leuk (en lekker) is het om daarnaast ook een slof aan iemand weg te geven. Je trakteert dan niet alleen bijvoorbeeld opa & oma, maar hiermee help je ook de club. Zo hebben we straks hopelijk een hoop blije mensen met een lekkere bosvruchtenslof.

Bestellen & ophalen
Je kunt je bosvruchtenslof(fen) bestellen in de webshop van Hulleman via onderstaande link.

www.hullemanbroodenbanket.nl/assortiment/steun-fc-aalsmeer-sloffenactie/fc-aalsmeer-bosvruchtenslof

1) Kies voor: Afhalen
2) Kies voor: Sloffen Drive-Thru FC Aalsmeer
3) Kies voor: Zaterdag 6 maart
4) Kies voor Idealbetaling
(betaling bij afhalen en afhalen in de winkel is voor deze actie niet mogelijk)

Op Zaterdag 6 maart zullen we een Drive-Thru organiseren bij de club, waar iedereen (Corona-proef) de sloffen kan afhalen!

Deel ook gerust deze actie met je vrienden en/of familie, zodat we er samen een succes van maken voor de club!

Dranken actie
Doordat de kantine al zolang gesloten is, komt voor een deel van de voorraad de houdbaarheidsdatum in zicht (de komende paar maanden).
Dat is natuurlijk zonde, want dan kunnen we er niks meer mee. Het ziet er namelijk nog niet naar uit dat we binnenkort weer open mogen. Daarom willen we dit ook graag onder jullie aandacht brengen. Het zijn pakketjes van 9 flesjes, welke voor € 5,00 aangeschaft kunnen worden. Een stuk goedkoper dus dan normaal in de kantine, maar tegen inkoopprijs.
De samenstelling van de pakketjes zijn willekeurig, er kan alleen gekozen worden voor glazen flesjes in doos (voornamelijk frisdranken) of plastic flesjes (voornamelijk sportdrankjes/water).

Bestellen kan door middel van een berichtje (SMS of Whatsapp) te sturen naar 06-83339428. Geef hierbij door je naam en het aantal pakketjes dat je wilt van glazen flesjes en het aantal pakketjes van plastic flesjes. Betaling zal gaan via een Tikkie en vervolgens kun je je bestelling op zaterdag 6 maart in de drive-thru (Coronaproof) afhalen.

Foto is indicatief, de samenstelling van de pakketjes zijn willekeurig

Voor vragen omtrent deze acties, neem contact op via: sponsoring@fcaalsmeer.nl