maandag , 16 september 2019
Begin » Verslagen » Sluw CSW pakt winst in Aalsmeer

Sluw CSW pakt winst in Aalsmeer

Zaterdag 1 heeft de thuiswedstrijd tegen CSW verloren met 1-2. De uitslag was gezien de verhoudingen in het veld verdiend te noemen. De formatie van Cor roeit momenteel met de riemen die het nog heeft, maar feit is dat het wel een zorgelijke situatie is. Veel blessures en afwezigen leiden momenteel tot identiteitsverlies.

Een slimmer en doortastender CSW scoorde al na 3 minuten de openingstreffer. Die treffer mocht Zaterdag 1 zich overigens zelf aanrekenen. De bal werd uit een hoekschop niet goed beoordeelt door doelman Veldman en vervolgens vertikte een handvol Aalsmeer spelers om de bal weg te rammen. Van Hellemondt, CSW’s clubtopscorer wist daar wel raad mee. 0-1

Daarna pakte de thuisclub de draad goed op en ging op jacht naar herstel. Daarvoor redde doelman Veldman nog knap op schoten van Mulder en van Hellemondt. Vooral die laatste maakte het verdediger Dometilia lastig.

Na een goed half uur leverde de driftige en goed spelende Kogeldans een perfecte voorzet af op Martin Campbell. Campbell, die vorige week ook al raak kopte deed dat nu nog fraaier. Hoog boven zijn tegenstander knikte hij de bal langs Gok. Campbell laat zien dat hij weinig kansen nodig heeft om succesvol te zijn. Een kleine 300 man keken naar een 1-1 ruststand op het scorebord.

De tweede helft was in handen van de bezoekers. Zaterdag 1 miste de kwaliteit om CSW de duimschroeven aan te draaien. Na een uur kregen de bezoekers ook nog eens de 1-2 in de schoot wat met een beetje slim en doortastend verdedigen helemaal niet had gehoeven.  Het centrale duo Delgado en Dometilia liet van Hellemondt ‘gewoon ‘ lopen en de spits liet Veldman kansloos. 1-2. Na de voorsprong speelde CSW de wedstrijd slim uit en bleef Zaterdag 1 met lege handen achter.

Na twee speelronden zijn er nog maar 2 ploegen met de volle buit. Te weten: CSW en Argon. Laatstgenoemde is komende zaterdag gastheer van Zaterdag 1. Het is te hopen dat Cor dan wat meer keuze heeft in zijn spelers. Het vaste gezicht achterin, Burak Sitil , keert in ieder geval weer terug van een schorsing.

Foto: Jaap Maars

 

Bekijk ook

Daan schiet JO17-2 naar fraaie beker winst

Zaterdag 7 sept. jl. speelden de FCA boys JO17-2 thuis hun eerste beker wedstrijd tegen …