Begin » Jeugd » spelregelbewijs seizoen 2019-2020……nu starten

spelregelbewijs seizoen 2019-2020……nu starten

Goede kennis van de spelregels draagt bij aan een sportiever spel. Om die reden heeft de KNVB tijdens seizoen 2014/’15 het spelregelbewijs ingevoerd. Door het behalen van het spelregelbewijs zijn meer voetballers/voetbalsters beter op de hoogte van de regels, begrijpen en accepteren zij waarom bepaalde beslissingen worden genomen en kunnen zij de regels ook beter toepassen tijdens het spel.

Voor spelers en speelsters geboren in het jaar 1998, 1999, 2000 en 2001 was het eerder verplicht om het spelregelbewijs te halen. Dit seizoen zijn de leden geboren in het jaar 2002 aan de beurt om het spelregelbewijs te halen. Een speler/speelster heeft tot en met de start van het nieuwe seizoen in september a.s. de tijd om het te halen. Als leden uit de genoemde geboortejaar het spelregelbewijs niet hebben, mogen zij het seizoen 2019/β€˜20 niet voetballen.

Via een mail hebben de spelers/speelsters die het spelregelbewijs moeten halen de inloggegevens voor www.voetbalmasterz.nl  ontvangen. Zorg dat je voor september a.s. het spelregelbewijs gehaald hebt, dat voorkomt problemen bij de start van het nieuwe seizoen. Geen spelregelbewijs is niet voetballen!

Bekijk ook

veld- en kleedkamerindeling 19 en 20 oktober

In verband met de start van de herfstvakantie is er zaterdag a.s. een klein programma …