Begin » Sponsormogelijkheden

Sponsormogelijkheden

Sponsoring is een belangrijke kurk waar FC Aalsmeer op drijft. De club beschikt sinds de fusie in 2013 over veel sponsors die, ieder op eigen wijze, een bijdrage aan de club leveren.

Sponsoring bij FC Aalsmeer vindt plaats middels shirtsponsoring, reclameborden langs de velden, reclameborden op de tribune bij het hoofdveld, de sponsorpilaar op de hoek Zwarteweg/N196, vlaggen, advertentie (banners) op de website, sponsoring in natura (sport- en spelmaterialen, inrichting) en de Club van 100. Vanuit het bestuur geldt Arjan Levarht als vaste vertegenwoordiger en contactpersoon voor de sponsors. Hij is binnen het bestuur belast met de PR en sponsoring en maakt deel uit van de sponsorcommissie. Arjan is, op uitnodiging, bereid met een of meerdere bestuursleden een presentatie over de sponsormogelijkheden binnen de club aan geïnteresseerden te geven.

Met de promotie van de eerste teams van de zaterdag 1 en de zondag 1, de toenemende publieke belangstelling en het verder uitvoering geven aan het voetbalbeleidsplan van de jeugd denken het bestuur en de sponsorcommissie mooie parels in huis te hebben die het voor (nieuwe) sponsors aantrekkelijk maken om een steen aan deze mooie club bij te dragen.

Twee tot drie keer per jaar organiseert het bestuur een ontmoetingsmoment voor de sponsors. Op informele wijze presenteert de club zich dan, voorafgaande aan een wedstrijd van een van de eerste elftallen (zaterdag en zondag), en geeft (potentiële) sponsors een beeld van de mogelijkheden die er binnen FC Aalsmeer zijn en licht haar plannen voor de korte en lange termijn toe. Vorig seizoen is gebleken dat deze informele bijeenkomsten op veel belangstelling konden rekenen. Voldoende reden om ook in 2016-2017 hiermee door te gaan.

Voor elk bedrijf, groot of klein zijn er passende mogelijkheden en als u hieronder niet iets aantreft wat u aanspreekt, maar toch graag FC Aalsmeer financieel zou willen steunen, stuur dan s.v.p. een mail naar sponsoring@fcaalsmeer.nl en wij kunnen u een voorstel op maat doen!

NB: alle genoemde bedragen zijn per seizoen, exclusief BTW en een sponsorovereenkomst wordt aangegaan voor 3 seizoenen.

Shirtsponsoring

Shirtsponsoring

 • Uw logo op de rug van het shirt van een jeugdteam: € 250,- per team
 • Uw logo op de voorkant & achterkant van het shirt bij een seniorenteam: Op aanvraag

Reclameborden langs de velden

Reclameborden langs de velden

 • Reclamebord langs het hoofdveld (grond): € 75,- per strekkende meter (minimaal 3 meter afname)
 • Reclamebord langs het hoofdveld (verhoogde rij): € 100,- per strekkende meter (per 6 meter)
 • Reclamebord langs overige velden: € 50,- per strekkende meter (minimaal 3 meter afname)
 • Reclamebord op onderzijde tribune: (vol)
 • Reclamebord op bovenzijde tribune: (vol)

Vlaggen

Vlaggen

 • Verspreid over het complex staan meerdere vlaggenmasten:  € 100,- per vlag

Adopteer een kleedkamer

Adopteer een kleedkamer

 • Uw eigen kleedkamer met logo naast de deur van de kleedkamer: € 250,- per kleedkamer

Sponsorpilaar langs de Zwarteweg/N196

Sponsorpilaar langs de Zwarteweg/N196

 • Reclamebord op Sponsorpilaar: € 650,- per bord

Advertentie website

Advertentie website

 • Grote banner (728*90 pixels): € 500,-
 • Kleine banner (300*100 pixels): € 250,-

Narrowcasting kantine

Narrowcasting kantine

 • Uw advertentie schermgroot  aanwezig op TV schermen in kantine, € 250,-

Businessclub FC Aalsmeer

Businessclub FC Aalsmeer

FC Aalsmeer wil meer voor bestaande en potentiële sponsoren betekenen en zo ontstond het plan om de businessclub FC Aalsmeer op te richten. De businessclub combineert het nuttige met het aangename tezamen met  amateurvoetbal in de regio op hoog niveau. Als lid van de businessclub kan je met gelijkgestemde ondernemers en andere belangstellenden uit Aalsmeer en omgeving de “3e helft” van elke thuiswedstrijd van ons zaterdagteam doorbrengen in de businessclub ruimte in onze gezellige en schitterende kantine naast het hoofdveld. Verder worden er gedurende het seizoen diverse leuke evenementen en netwerkborrels georganiseerd. Als lid van de businessclub FC Aalsmeer krijg je veel voordelen bij onze netwerkborrels en kan je je zakelijk netwerk sterk uitbreiden. FC Aalsmeer verwelkomt u van harte in onze businessclub en graag maken we een afspraak met u om de mogelijkheden nader te bespreken.  Geïnteresseerd??  Gebruik de onderstaande link om de website van de businessclub van FC Aalsmeer te bezoeken en meer informatie te krijgen.

Website businessclub FC Aalsmeer

Zoals u weet wordt er de komende tijd hard gewerkt aan het nieuwe complex van FC Aalsmeer. En hiervoor zijn ook zeer veel zaken nodig waarvoor wij open staan om deze in natura gesponsord te krijgen!

Heeft u interesse hierin? Neem dan contact op met sponsoring@fcaalsmeer.nl