Begin » Bestuur » Spuugzat

Spuugzat

Het zal niemand zijn ontgaan dat wij de afgelopen maanden veelvuldig met overlast op ons complex te maken hebben gehad. Wekelijks wordt in het weekend door jongeren voor overlast gezorgd en een puinhoop op onze tribune achtergelaten. Naast blikjes, sigarettenpeuken en pizzadozen, worden veelvuldig lachgasampullen aangetroffen. Na het weekend kunnen onze vrijwilligers ervoor zorgen dat de tribune er voor de wedstrijddagen weer spic en span uitziet. FC Aalsmeer is bijzonder blij met haar vrijwilligers. Hiervoor zijn zij niet actief op ons mooie complex.
Naast overlast wordt er met regelmaat schade aan onze entree en omliggende hekken aangebracht. Het herstellen van de schade heeft tot oplopende onkosten geleid.

Er is in de ogen van het bestuur een grens bereikt. Het meest ernstige is dat, zoals het zich nu laat aanzien, mogelijk ook spelers vanuit de club bij het verzorgen van overlast en het aanbrengen van vernielingen zijn betrokken. We praten in dit geval over jeugdspelers en senioren(!!). Wanneer dit werkelijk het geval blijkt te zijn, schroomt het bestuur er niet toe om over te gaan tot het onmiddellijk stopzetten van het lidmaatschap (royement) en zullen onkosten in rekening worden gebracht.

Het bestuur heeft haar zorgen met gemeente en politie gedeeld. Verder zullen, waar mogelijk, aanpassingen aan het complex worden gedaan, die “ongewenste gasten” buiten de deur houden.

We zijn het spuugzat.

Bestuur FC Aalsmeer

Bekijk ook

Bestuursbijdrage maart 2021

Ondanks het uitblijven van een versoepeling van de coronamaatregelen gebeurt er veel binnen de vereniging. …