Begin » Mededelingen » De staf van het Weekaatje is dringend op zoek naar versterking

De staf van het Weekaatje is dringend op zoek naar versterking

Het grootste en leukste meerdaagse evenement voor kinderen in Aalsmeer en omgeving is voor de 42ste (!!) editie op zoek naar versterking van de staf. Uitbreiding van de staf is bittere noodzaak, de toekomst van het Weekaatje staat namelijk op het spel. Jaarlijks nemen tijdens het Pinksterweekend meer dan 250 kinderen deel aan dit geweldige spelfestijn op ons sportcomplex,
Het organiseren van het Weekaatje brengt echter steeds meer verantwoordelijkheden met zich mee. Dit verklaart dat de staf van het Weekaatje vanaf januari dringend versterking behoeft. De organisatie zoekt meerdere nieuwe stafleden die de organisatie komen versterken en de komende maanden al gaan meedraaien.
Wat dit van je vraagt, valt hieronder te lezen. Veel plezier en saamhorigheidsgevoel zijn als basisingrediënten gegarandeerd.
Voor meer informatie: info@weekaatje.nl

Namens het bestuur van FC Aalsmeer

Eef Niezing
(voorzitter)

 

Profiel 1 (administratief)

– organisatorisch
– creatief
– administratief sterk
– bekend met Office (word, excel, e.d.)
– inventief
– stress bestendig
– in teamverband kunnen werken
– geen 9-5 mentaliteit
– verantwoordelijkheidsgevoel hebben

Profiel 2

– technisch inzicht hebben
– inventief
– fysiek fit
– in teamverband kunnen werken
– geen 9-5 mentaliteit
– stress bestendig
– vindingrijk
– overal inzetbaar
– verantwoordelijkheidsgevoel hebben

Omschrijving:

Wij zoeken meerdere mensen die zich 100% willen en kunnen inzetten voor het Weekaatje. Je moet enigszins de “Weekaatjekoorts” krijgen of al hebben.
Eind van het jaar komen wij al bij elkaar om het thema te bedenken en de grove planning van het weekend uit te zetten. Dit wordt naar mate het Weekaatje nadert steeds frequenter en intensiever.
Laatste 2 a 3 weken zijn wij dagelijks in de avonduren bij de club te vinden. De week van het weekaatje zijn wij er ook overdag al mee bezig.
Ben jij iemand die zich voor dit geweldige weekend kan inzetten? Die het hele weekend aanwezig is en blijft slapen? Die om kan gaan met stress en verantwoordelijkheidsgevoel? Ben jij minimaal 21 jaar? Voldoe jij aan een van de bovenstaande profielen?
Ben je bereid per direct (per januari 2019) mee te lopen met de weekaatjestaf?
Reageer dan naar info@weekaatje.nl en stel je voor!

 

Bekijk ook

Contributie inning seizoen 2019/2020

FC Aalsmeer heeft de contributie-inning voor seizoen 2019/2020 ook dit jaar weer uit handen gegeven …