Begin » Verslagen » Sterker MO17-1 verliest onverdiend van Haarlem Kennemerland
Uit een door Eva genomen hoekschop, draait de bal de bovenhoek in van het Haarlem Kennemerland doel 1-2.

Sterker MO17-1 verliest onverdiend van Haarlem Kennemerland

Zaterdag 12 maart werd er op het FC Aalsmeer complex de wedstrijd FCA MO17-1 tegen de MO17-1 meiden van Haarlem Kennemerland gespeeld. De aftrap was om 10.15 uur op veld 3. De FCA meiden vielen meteen fel aan en de Haarlem K. meiden loerden op de counter. In de 15e minuut werd een snelle Haarlem K. counter door de FCA defensie verkeerd ingeschat, de snelle Haarlem K. spits nam dit cadeautje gretig aan en gaf FCA keepster Suzanne geen schijn van kans 0-1. De FCA defensie verwerkte deze domper slecht, want 3 minuten later ging de FCA defensie nogmaals in de fout en dat betekende 0-2. Het was dubbel zuur want de FCA meiden waren met hun vele goede aanvallen gewoon sterker alleen stond het vizier van de FCA aanvalsters niet op scherp. Vanaf de 0-2 nam FCA het heft in handen en de Haarlem K. counters werden nu door de FCA defensie en de goed keepende Suzanne prima ontregeld. Tot de rust gebeurde er niets meer en bleef de stand 0-2.

Isabelle gooit lijf en leden in de strijd, Eva kijkt gespannen toe
Lourdes in een pittig duel om de bal

In de tweede helft een ontketend FCA, aanval na aanval golfde op het Haarlem K. doel af. De ene hoekschop na de andere hoekschop kreeg FCA . In de 15e minuut nam FCA aanvalster Eva de zoveelste hoekschop. Uit de schitterend genomen hoekschop draaide de bal de bovenhoek van het Haarlem K. doel in, de Haarlem K. keepster probeerde de bal nog weg te slaan maar kon er niet bij 1-2. Nu was het hek van de dam bij de FCA meiden, aanval na aanval kreeg de Haarlem K. defensie voor de kiezen, aan counters kwamen de Haarlem K. meiden praktisch niet meer toe, het was wachten op de FCA gelijkmaker, dat die niet viel kwam keihard aan bij de meiden. Er werd nog op de paal geschoten en de Haarlem K. defensie hield met kunst en vliegwerk hun voorsprong vast.
In de laatste minuten perste de Haarlem K. aanvalsters er nog een snelle counter uit, het was FCA keepster Suzanne en de paal die een onterechte 1-3 voorkwam. Na het laatste fluitsignaal waren de FCA meiden zeer teleurgesteld en uitgeput. Door het verlies vergaten de meiden dat ze gevochten hebben als leeuwinnen en alles hebben gegeven. Coach /trainer Jeffrey gaf de meiden een groot compliment  voor hun strijdlust en goede spel, dat beurde de meiden enigszins weer een beetje op.

Senne met een leuke actie, Senna speelde een goede partij
Hoogstaand duel tussen Sarah en tegenstandster
Prachtige voorzetten van Lois werden helaas niet omgezet in resultaat

Verslag + foto’s:  Ruud Meijer

Bekijk ook

Zondag1 wint degratieduel en handhaaft in 3e klasse

Afgelopen zondag speelde Zondag1 de finale (en enige) wedstrijd van de nacompetitie voor lijfsbehoud in …