Begin » Verslagen » Super overwinning meiden MO15-1
Dewi neemt het vijandelijke doel onder vuur

Super overwinning meiden MO15-1

In een betere temperatuur dan vorige week speelden de FCA meiden MO15-1 jl. zaterdag de uit wedstrijd tegen sv. Diemen MO15-1 in Diemen. De eerste helft een aanvallend FCA die het achterveld wat verwaarloosde waardoor Diemen met lange ballen op hun vleugelspelers nog gevaarlijk konden counteren. In de 25e minuut soleerde FCA spits Inge door de Diemen defensie en scoorde met een lage schuiver in de hoek onhoudbaar voor de Diemen keepster 0 – 1.

Inge scoort met een prachtig laag schot in de benedenhoek 0 – 1
Lieve strijdt met lijf en leden

In de rust hield leider Marco een peptalk en legde de meiden uit dat het achterveld beter georganiseerd moest spelen. Het bleef de tweede helft toch nog lang spannend. Halverwege de tweede helft werden er diverse FCA meiden gewisseld en dat pakte goed uit.
De vleugels werden bezet door de snelle aanvalsters Daisy en Maud, super spits Inge bleef staan met daar achter de goed spelende Dewi. Gevaarlijke FCA aanvallen volgde elkaar in rap tempo op. Vleugelflitser Daisy teisterde eerst nog met een knallend schot de buitenkant paal, maar al snel daarna scoorde Daisy met haar bovenlichaam de 0 – 2 uit een mooie voorzet van Maud.

Met een prachtige boogbal scoort linker vleugelflitser Daisy 0 – 3.
Daisy scoorde 3x in een helft een echte hattrick!!

Daisy voelt zich super op de linkerflank en liet dit ook zien door met een super boogbal de 0 – 3 te scoren. Even later werd Daisy de ruimte ingestuurd en met haar snelheid liet zij de Diemen defensie haar hielen zien en schoot de bal via de handen van de Diemen keepster in de touwen 0 – 4. Deze goal was Daisy haar derde treffer op rij een echte hattrick! Klasse Daisy!
Dewi vond 0 – 4 waarschijnlijk nog niet genoeg en scoorde nog een fraaie treffer 0 – 5. Dit was ook de eindstand, weer 3 punten in de pocket meiden, knap gedaan!

Dewi ( midden ) heeft met een fraai schot 0 – 5 gescoord.
Op de foto de 3 doelpunt makers v.l.n.r. Inge 1x Dewi 1x en Daisy 3x.

Het viel op dat er redelijk wat toeschouwers langs de lijn stonden. Zal de aankondiging van deze wedstrijd vorige week in Nieuwe Meerbode daar mee te maken hebben?Het FCA team wil de redactie van Nieuwe Meerbode hartelijk bedanken voor het promoten van het team met het leuke stukje in de krant.

Verslag + foto’s : Ruud Meijer

Bekijk ook

Champions League strikes again en neemt afscheid!!!

Toen wij in september begonnen aan dit avontuur met ze vijven. Werd ons al snel …