woensdag , 23 januari 2019

Technisch Jeugd coördinatoren seizoen 18/19

Voor volgend seizoen willen wij naast de benoeming van Danny van de Moot (Technisch Jeugd coördinator groot veld) een nieuwe stap zetten in de ontwikkeling van onze jeugdspelers op het klein veld.

Met de start van seizoen 18/19 versterken wij het klein veld met 3 zeer ervaren hoofdtrainers/ technisch jeugd coördinatoren die samen verantwoordelijk zijn voor de categorieën JO 8 tot en met JO12. Een oude bekende van onze club, Dirk Cornelissen, keert na 1 jaar afwezig te zijn weer terug. Hij zal verantwoordelijk zijn voor de categorie JO12 selectie en is de ‘linking pin’ naar het groot veld (JO13 tm JO19). Jack van der Halm (nu hoofdtrainer JO10 & JO11 selectie) en Arjan Vreeken (nu hoofdtrainer JO13 selectie) pakken respectievelijk de categorieën JO8 & JO11 en JO9&JO10 op.

Dirk, Jack en Arjan zorgen daarnaast ook voor de invulling van de techniektraining , vormen samen de technische staf van het klein veld, bewaken het technisch plan van de jeugd en ondersteunen de trainers van de niet-selectie met trainingsstof en voorbereiding. Ook wordt er nagedacht over het intern ondersteunen van beginnende en meer ervaren jeugdtrainers in de vorm van ‘train-de-trainers’ avonden.

Als jeugdbestuur zijn wij zeer verheugd met de eerste contouren van het klein veld voor het volgende seizoen. Dirk, Jack en Arjan zijn de laatste weken al actief aan de slag met het verder vormgeven van het trainingskader voor het klein veld.

Bekijk ook

Zondagmiddag 27 januari kantine open

De kantine is as zondag 27 januari ‘s middags geopend. U bent van harte welkom …