Begin » Verslagen » Toernooi bij sv Hillegom met de JO8-4

Toernooi bij sv Hillegom met de JO8-4

Helaas konden Milan en Bart er niet bij aanwezig zijn. Daarvoor had Sadé 2 plaatsvervangers geregeld Xavi en Finn wilden allebei graag het team deze dag een handje helpen.

We kwamen aan bij sv. Hillegom en begonnen met een warming up. Zodat we klaar en warm waren voor onze eerste wedstrijd. Maar toen we na onze warming up op het veld stonden was er geen tegenstander te vinden. Mooi dachten we die hebben we in de pocket winnen met 3-0 zonder te spelen. Dit vonden de jongens helemaal niet zo leuk want ze wilde gewoon spelen!

Even terug de kleedkamer in om niet te koud te worden. En de jongens nog een keer aangesproken dat we vanaf het begin er goed tegenaan moeten gaan als een team! Zo gezegd zo gedaan. We kregen van de organisatie te horen dat die eerste 3 punten niet door gingen de club die niet kwam opdagen was er gewoon niet.
Dus hup het veld in met de boys we moesten tegen kon. HFC JO8-12.
Vanaf het begin waren onze jongens er lekker fel tegenaan en werd er goed druk gezet bij de tegenstander. En daar kwam al onze eerste doelpunt altijd lekker om de eerste te zijn. En daarop volgde er nog 2. Hoppa eerste wedstrijd was in de pocket met een 3-0 winst voor onze boys.

Maar meteen na deze wedstrijd stond de tweede wedstrijd al meteen klaar voor ons. Snel even wat drinken en door.
We moesten tegen sv. Hillegom JO8-5 deze boys zagen er al een stuk groter uit dan die van ons maar dat mocht de pret niet drukken de kids wisten wat ze te wachten stond. De winst mee naar ons maar dat was niet zo gemakkelijk. Onze verdedigers Tjerk en Ilber werden flink opgezocht steeds maar met veel hulp van onze keeper Quint bleef het doel leeg. Op het middenveld was het Xavi die het erg druk had en dus ook overal te vinden was. Voorin had Timo nog een mooie kans maar ah naast ging die. En toen keerde het tegen ons daar viel de 0-1 maar we lieten onze hoofden niet hangen we moesten door. Een wissel van Timo voor Luuk en daar stonden Luuk en Finn voorin. Maar ook die lukte het niet om te scoren toen een mooie voorzet op Xavi en die liet het net bollen!!! Yeahhhhh 1-1 de ontlading was groot maar mannen we zijn er nog niet! Druk zetten en achter alles goed dicht houden. Dat hebben de jongens ook perfect uitgevoerd want het bleef bij een mooie 1-1. Of zoals de jongens zeiden we hebben toch 1 punt de toppers.

Toen de derde wedstrijd tegen ASC JO8-6 ook deze kwam meteen erachteraan. Maar onze boys waren nog niet moe of misschien een klein beetje maar lieten dit niet zien op het veld. Meteen vanaf het fluitsignaal de druk uitoefenen op de tegenstander en dat lukte hoppa 1-0 en even later de 2-0 en zelfs de 3-0 wisten we te maken. Wat waren ze blij en wij trots op onze jongens.

Weer even naar de kleedkamer terug even opladen voor de laatste wedstrijd hoppa wat drinken erin een zakje chips en ze waren er klaar voor. We moesten weer tegen sv Hillegom JO8-5. Ah o dat was het team waar we net 1-1 tegen hadden gespeeld. Maar de opdracht was blijf zo spelen mannen dan komt het goed. En dat kwam het want deze wedstrijd wonnen we met wel 4-0 hoppa in de pocket die prijs of toch niet? Wij ouders wisten het wel maar de kids hadden soms nog wat twijfels. Maar eenmaal bij de prijsuitreiking waren die twijfels weg toen ze hoorde dat sv. Hillegom tweede was geworden. Want ja ja wij FC Aalsmeer JO8-4 zijn eerste geworden.
KAMPIOENENNNN

Wat een ontlading en geweldig hoe deze boys dit hebben gepresteerd. Iedereen stond zijn man het hele toernooi we hadden een top keeper van een Quint, een goeie verdeding van Ilber, Tjerk, een middenveld van Xavi en Finn en voorin Luuk en Timo. Mannen wat hebben jullie dit goed gedaan en wat zijn wij als ouders en coaches super trots op jullie.

Groetjes van de coaches Sadé en Mariska.

Bekijk ook

Champions League strikes again en neemt afscheid!!!

Toen wij in september begonnen aan dit avontuur met ze vijven. Werd ons al snel …