donderdag , 23 januari 2020
Begin » Geen categorie » Trainingskamp Zondag 1 groot succes!

Trainingskamp Zondag 1 groot succes!

Als voorbereiding op de tweede seizoenshelft heeft de zondagselectie van FC Aalsmeer een trainingskamp belegd op Sportcentrum Papendal bij Arnhem. Afgelopen vrijdag 11 januari vertrok de selectie en begeleiding per bus richting Gelderland. Na indeling van de kamers en potje kaarten werd de selectie, rond de klok van zeven uur, bij het buffet verwacht voor een goede sportmaaltijd.
Na deze maaltijd was het tijd voor de jaarlijkse FC Aalsmeer Zondag voetbalquiz, onder leiding van Robin en Jeroen. Na bijna 2.5 uur ploeteren en vooral veel lachen waren de winnaars bekend. Als afsluiting van de avond ging de selectie er nog even op uit om het bruisende Arnhem te verkennen.

Na een korte nacht verscheen de selectie zaterdagochtend om half 8 aan het ontbijt. Rond een uur of 10 vertrok de selectie te voet, via een prachtige bosrijke omgeving, richting trainingsveld. Op een prima veld werden de spelers aan een pittige training onderworpen door Marco en Bas.  Zaterdagmiddag was er weer tijd voor ontspanning. Om drie uur werd de selectie verwacht in het centrum van Arnhem. Hier stond een City-game op het programma. In drie teams van zes personen moest met behulp van een iPad de stad worden doorkruist waarbij allerlei opdrachten werden uitgevoerd. Dit leverde veel hilariteit en het was dan ook zeer geslaagd! In een lokale uitspanning werd deze middag goed afgesloten met een borrel en een heerlijk diner.
Na het eten werd er nog even gezellig nagepraat waarna de selectie zich richting de Korenmarkt bewoog voor een avondje stappen.

De tijd vloog om en het was opeens alweer zondag en dat betekende terugreis naar Aalsmeer. Na een goed ontbijt bij het Sportcentrum Papendal, werd de busreis huiswaarts ingezet.

Het was een fantastisch weekend voor de gehele selectie. Met een mooie accommodatie, leuke activiteiten en een prima training is er een goede basis gelegd voor de tweede seizoenshelft.
De selectie wil De Vrienden van de Zondag enorm bedanken voor het mogelijk maken van dit top trainingskamp! Daarnaast Rudger Piet bedankt voor het regelen van de activiteiten en het fantastische onderkomen!

Bedankt!

Namens spelers en begeleiding FC Aalsmeer zondag 1

Bekijk ook

Vriendschappelijke wedstrijd zaterdag 1

Zaterdagmiddag 18 januari speelt zaterdag 1 een vriendschappelijke wedstrijd tegen zaterdag 2e klasser JSV. Voor …