Begin » Jeugd » Trainingssponsor voor JO8-3
op de foto ontbreekt jammer genoeg Valerie, de creatieve middenvelder van het team

Trainingssponsor voor JO8-3

Opluchting overheerste eerder deze maand in Aalsmeer bij de presentatie van Alex Andersen als nieuwe sponsor voor de trainingsoutfit van de jongens en meiden van de JO8-3. Twee maanden overleg gingen hier aan vooraf. De transportgigant, die vanuit Aalsmeer bloemen en planten vervoert naar vooral Denemarken en andere Scandinavische landen, is trots dat zijn bedrijf het komende jaar prijkt op het nieuw ontworpen trainingsshirt van de jongens en de meiden van JO8-3 van FC Aalsmeer.

Door de coronacrisis ligt de competitie al enkele maanden stil en was het nog lastiger om een sponsor te vinden. De coaches Lars en Tilly en de trainers van de JO8-3 maakten zich al weken ‘zorgen’ om de situatie.

Maar nu heeft Henrik Larsen, chef van Alex Andersen Nederland, de knoop doorgehakt. Na het zien van diverse trainingen van de jongens en de meiden die zoveel plezier hebben met elkaar, ging hij overstag. “Deze spelers horen samen in dezelfde outfit te trainen”, aldus Larsen. Naam en rugnummer op de outfit maken alles compleet. Het logo van Alex Andersen heeft dezelfde kleuren als de clubkleuren van FC Aalsmeer, dat is meteen een match. In het FC Aalsmeer shirt zijn de vlaggen van Nederland en de Scandinavische landen verwerkt!

Het sponsorcontract is natuurlijk pas getekend na goed overleg en goedkeuring van FC Aalsmeer, maar natuurlijk gunt het bestuur ook deze kinderen een nieuwe trainingsoutfit naast hun wedstrijdkleding van 123inkt.nl. De handtekeningen zijn gezet, Alex Andersen is nu officieel de nieuwe trainingssponsor. De jongens en meiden van JO8-3 staan te popelen om te gaan trainen in hun nieuwe outfit!

Heb jij ook interesse in sponsoring bij FC Aalsmeer? Neem dan contact op met de sponsorcommissie via sponsoring@fcaalsmeer.nl

 

Bekijk ook

Grote ClubActie

Zoals velen hebben gemerkt, zijn in de afgelopen periode weer loten verkocht voor de Grote …