Begin » Verslagen » Frank Vaneman Toernooi Dag1 – Winst FCA Zaterdag en Zondag
Martin Campbell kopt de bal langs de keeper van KDO. 2-1.

Frank Vaneman Toernooi Dag1 – Winst FCA Zaterdag en Zondag

Afgelopen woensdagavond was de eerste speelavond van het Frank Vaneman Toernooi bij onze club. Om half acht werd op veld 1 en 2 afgetrapt. Op het hoofdveld startte FC Aalsmeer Zaterdag 1 (eerste klasse) tegen KDO (tweede klasse), terwijl op het tweede veld de wedstrijd tussen RKDES en FC Aalsmeer Zondag 1 (beide derde klasse) werd gespeeld.
De wedstrijd tussen FCA Zaterdag en KDO werd uiteindelijk 4-1 voor de Aalsmeerders, dankzij doelpunten van Calvin Koster (1-0), Martin Campbell (2-1), Jordy de Groot (3-1) en Gillano Eijken (4-1). De treffer van de Kwakelaars kwam van Mathijs van Rijn. De ploeg van trainer van Garderen voert hiermee de ranglijst aan met 7 punten (3 wedstrijdpunten en 4 doelpunten).

Op veld 2 kon als eerste worden gejuigd, Lennart Kok had slechts enkele minuten nodig om de 1-0 in het Aalsmeerse doel te werken. RKDES was ook de gehele wedstrijd de betere ploeg en kreeg ook legio kansen om de score verder uit te breiden. Echter tot score kwam de ploeg uit Kudelstaart verder niet meer. Daarentegen kwam de verrassing van de avond van het Zondagteam van FC Aalsmeer. Met nog slechts enkele minuten in de officiële speeltijd, kwam de ploeg van trainer Bragonje gelijk, doelpuntenmaker Jeroen Ezink. De euforie werd zelfs nog groter, want in de 89ste minuut maakte Mo Al Aswad zelfs de 1-2.

Tussenstand na 1 speeldag is als volgt:

PloegPunten
FC Aalsmeer Zaterdag7 (3 wedstrijd-  + 4 doelpunten)
FC Aalsmeer Zondag5 (3 wedstrijd-  + 2 doelpunten)
RKDES1 (1 doelpunt)
KDO1 (1 doelpunt)
Aanstaande zaterdag is de tweede en tevens laatste speeldag van het Frank Vaneman Toernooi. Op het hoofdveld speelt KDO ‘thuis’ tegen FC Aalsmeer Zondag, terwijl FC Aalsmeer Zaterdag op het tweede veld het zal opnemen tegen RKDES.
Hieronder foto’s van de wedstrijd FC Aalsmeer Zaterdag – KDO.
Daan van Huffel vermaakt het publiek met zijn acties vanaf de linkerkant.
Berry Kramer dreigend richting de zestien maar word onderuitgehaald.
Hartleyson Dometilia komt sterk voor de verdediger van KDO aan de bal.

Foto’s: Ton van Eenennaam

Voor meer foto’s klik HIER

 

Bekijk ook

Champions League strikes again en neemt afscheid!!!

Toen wij in september begonnen aan dit avontuur met ze vijven. Werd ons al snel …