Begin » Geen categorie » Veilig naar de club dankzij Univé

Veilig naar de club dankzij Univé

Fijn dat de voetbaltrainingen tijdens de lockdown door mochten gaan maar puntje van zorg voor de ouders blijft toch altijd de zichtbaarheid onderweg. Dat bracht voetbalmoeder Annelies Blom op het idee een sponsoraanvraag te doen bij het Univé Ledenfonds. Haar wens: lichtgevende armbanden of led-lampjes voor de jeugdspelers van FC Aalsmeer.

Niet iedere fiets is even goed verlicht ontdekte Annelies toen ze haar zoon Sem, speler van JO13-2 in het najaar naar de training bracht. “Toen ik op sociale media een oproep voorbij zag komen van het Univé Ledenfonds om iets te bedenken voor veiligheid of gezondheid voor de sportvereniging, dacht ik aan verlichting. Eigenlijk ook aan fruit in de kantine, maar dat was er al,” aldus Annelies die om de aanvraag concreet te maken eerst heel wat uitzoekwerk moest verrichten. “In totaal vier A-viertjes met daarop het plan en de hele financiële onderbouwing voor in totaal 600 lampjes. Na een week of zes kreeg ik antwoord dat de aanvraag gehonoreerd zou worden.”

Tot haar verwondering gaf het Univé Ledenfonds fiat voor zowel de lichtgevende armbanden als de led-lampjes zodat de 600 jeugdvoetballers extra goed zichtbaar naar de training kunnen. Zowel zijzelf als de club is er bijzonder blij mee. Voorzitter Eef Niezing onderbrak er afgelopen zaterdag de training voor en liet Sem de Jong, zoon van Annelies, de cadeautjes uitdelen aan zijn teamgenoten. Sponsor Dillewijn had het presentje aangevuld met een zakje en wat lekkers. De overige jeugdteams krijgen de lampjes zodra de trainingen weer van start gaan.

Foto en tekst door: Arjan Vos – aalsmeervandaag.nl

Bekijk ook

Win-win voor jou én de club

Heb jij al nagedacht over je zorgverzekering voor volgend jaar? FC Aalsmeer heeft een samenwerking …