Begin » Geen categorie » Verbod gebruik sportcomplex

Verbod gebruik sportcomplex

Beste ouder(s), verzorger(s), leden,

Vorige maand is bekend geworden dat tot en met 28 april vanwege het coronavirus op geen enkele wijze gebruik mag worden gemaakt van ons sportcomplex. Maandag 16 maart is daarnaast bekend geworden dat alle basisscholen, waaronder in Aalsmeer en Kudelstaart, en de scholen voor voortgezet onderwijs tot die datum worden gesloten.

De sluiting van de scholen betekent dat de jongeren zelf hun tijd kunnen indelen en de kans aangrijpen om met het lekkere weer even te voetballen… op het echte voetbalveld. Echter naar aanleiding van de richtlijnen omtrent het coronavirus (COVID-19) zijn op last van de overheid de sportparken gesloten, ook bij FC Aalsmeer. In de praktijk blijkt dat veel kinderen, en zelfs ouders, zich overdag op ons sportcomplex begeven. Als FC Aalsmeer begrijpen wij dat de maatregelen onprettig zijn, maar we zullen hier samen onze verantwoordelijkheid moeten nemen. We vragen daarom iedereen (lees: kinderen en volwassenen) met klem om niet over, of door de hekken te klimmen. Er is geen toezicht op ons complex. Daarmee kan het bestuur van FC Aalsmeer niet aansprakelijk worden gesteld.

Voor de duidelijkheid: omdat het sportpark in zijn geheel is afgesloten, is het verboden toegang voor onbevoegden. De gemeente Aalsmeer en de politie zijn van de maatregelen op de hoogte gebracht.

Wij vragen iedereen middels deze brief zijn gezonde verstand te gebruiken.

Namens het bestuur van FC Aalsmeer,

Eef Niezing
(voorzitter FC Aalsmeer

Bekijk ook

AJAX CAMP GAAT DOOR + EEN EXTRA WEEK!

Goed nieuws! Met inachtneming van alle afstand- en hygiëne maatregelen gaat het Ajax Camp bij …