Begin » Verslagen » Verlies voor zondag 1

Verlies voor zondag 1

Vandaag moesten de punten in eigen huis gehouden worden, zo niet, dan ging het er slecht uitzien voor de FC Aalsmeerders. Een ding was zeker, het was koud en winderig, dus weinig belangstelling.

Maar in het begin zag het er allemaal veelbelovend uit voor de mannen van trainer Marco Bragonje. Reeds in de vierde minuut was het Remi Pasternak die de 1-0 op zijn schoen had maar zijn boogbal ging maar rakelings over. Ook de inzet van Daimian Veldman miste zijn doel. Het antwoord van Stompwijk was er in de zesde minuut, de 0-1 kwam van de voet van Enrico Geus. Dat was een grote domper voor F C Aalsmeer, en eigenlijk zijn ze die niet meer te boven gekomen. Het was dat doelman Veldman in grote vorm verkeerde anders had het er voor de rust niet best uitgezien. Ook Richard de Vries deed vanmiddag ontzettend veel werk, samen met Mark Schut en Daan Vaneman. Maar of dat genoeg was om de machine van Stompwijk af te stoppen was de vraag.

Mark Schut was de maker van de 1-1, met een geweldige uithaal wist hij doelman Jordi Bennis te passeren. Een opsteker die de mannen goed konden gebruiken. Even later was het Damian Veldman die voor de 2-1 kon gaan zorgen maar doelman Bennis stond in de weg. In de zestigste minuut was het Dennis van der Linden die uit een perfecte voorzet voor de 1-2 zorgde. 1-3 Werd het vier minuten later, maar door ingrijpen van assistent scheidsrechter van de Hoorn, werd het doelpunt afgekeurd. Ook de Vries stond de 1-3 in de weg, door een inzet van de doellijn weg te halen.

Stompwijk wou meer, reeds in de 83 ste minuut was het door Enrico Geus 1-3 en Dennis van der Linden 1-4, over en uit. Scheidsrechter was de heer Ricardo Mulder, die kan terug kijken op een goed gefloten wedstijd, waarvan akte.

FC Aalsmeer speelde met de volgende spelers;

Jeremiah Veldman, Daan Vanemen, Richard de Vries, Mark Schut, Daimian Veldman, Remigiusz Pasternak, Daryl Haime, Karol Morowski, Tristan Jongkind, Joeri van de Schraaf, Sten Piet, Elias el Hadji, Dylan van der Heyden, Joost van der Zwaard.

Komende zondag 18 februari; Bernardus- FC Aalsmeer.

Theo Nagtegaal

Bekijk ook

Champions League strikes again en neemt afscheid!!!

Toen wij in september begonnen aan dit avontuur met ze vijven. Werd ons al snel …