Begin » Bestuur » VoetbalTV trapt af bij FCA!

VoetbalTV trapt af bij FCA!

Football Club Aalsmeer doet mee aan een pilot van VoetbalTV. Zie hieronder voor het persbericht. Aanstaande zaterdag 17 februari zal het systeem bij ons online gaan.

“Na maanden van voorbereiding gaat VoetbalTV in het weekend van 3 en 4 februari officieel van start. VoetbalTV is een digitaal platform waarop wedstrijden in het amateurvoetbal online uitgezonden gaan worden. Naast het live uitzenden van de wedstrijden is VoetbalTV hét sociale platform voor de amateurvoetballer, met als doel de betrokkenheid en het spelplezier te vergroten van alle voetballiefhebbers.

Uw club doet mee aan de gesloten pilotfase van VoetbalTV. Dit houdt in dat de app nog niet voor iedereen beschikbaar is, maar wel voor een aantal personen binnen uw club. Iedere vereniging heeft personen geselecteerd die zij toegang willen verschaffen tot de app van VoetbalTV. Aan de hand van hun ervaringen en feedback met de app gaan de KNVB en Talpa Network ervoor zorgen dat VoetbalTV hét platform voor amateurvoetballers wordt.

De wedstrijden van de teams uit de Eerste klasse A worden volautomatisch geregistreerd door een camera die onlangs is geïnstalleerd langs het veld. Tijdens en na de wedstrijd kunnen voetballers, trainers en supporters de mooiste acties en doelpunten via VoetbalTV terugkijken. Spelers kunnen tevens clips en hoogtepunten uit de wedstrijd selecteren en deze delen met mede-gebruikers van de app. Supporters, vrienden en familie kunnen met VoetbalTV waar ook ter wereld de voetbalbeelden en ontwikkelingen van hun favoriete teams en spelers volgen!

Wij wensen alle clubs heel veel succes in de komende maanden en natuurlijk veel plezier met de VoetbalTV-app. Wij hebben er zin in! Kijk voor meer informatie op www.voetbaltv.nl

 

Bekijk ook

Contributie inning seizoen 2019/2020

FC Aalsmeer heeft de contributie-inning voor seizoen 2019/2020 ook dit jaar weer uit handen gegeven …