Begin » Geen categorie » Voetjebal en FC Aalsmeer slaan handen in één.

Voetjebal en FC Aalsmeer slaan handen in één.

Voetjebal Aalsmeer is een uniek speelconcept voor kinderen van 2 t/m 5 jaar en is per direct onze nieuwe partner. Wij adviseren al onze broertjes en zusjes van FC Aalsmeer zich eerst in te schrijven bij Voetjebal. Voetjebal wijst alle leden na hun 5e jaar direct door aan FC Aalsmeer.

“Wij zien Voetjebal als mooie opstap voor kleine kinderen en als leuke kennismaking met voetbal voordat kinderen kunnen instromen in de Champions League bij onze vereniging”, aldus jeugdvoorzitter Ruben Uithol.

Operationeel manager bij Voetjebal Aalsmeer Chelly Drost is erg trots op deze samenwerking. “natuurlijk is het super mooi dat wij elkaar hebben gevonden voor deze samenwerking. Wij willen een leven lang plezier bieden in de sport (voetbal), daarom beginnen wij al op deze jonge leeftijd”.

Eigenaar Voetjebal Aalsmeer Tom Verhoek voegt het volgende hierna toe: “ onze samenwerking is geslaagd als wij straks het verschil gaan zien tussen de motorische ontwikkeling van een kindje dat bij FC Aalsmeer speelt en wel 3 jaar op Voetjebal heeft gezeten en tussen een kindje dat dit niet heeft gedaan. Ik denk dat wij elkaar enorm gaan versterken”.

Inschrijven voor Voetjebal kan via: https://regiouithoorn.voetjebal.nl/inschrijven

Bekijk ook

Aalsmeer pakt drie punten tegen koploper Alphia (3-2)

Na het nipte verlies vorige week in Gouda stond er een super gemotiveerd Aalsmeer binnen …