maandag , 16 september 2019
Begin » Geen categorie » Voorbeschouwing Zaterdag 1 – CSW

Voorbeschouwing Zaterdag 1 – CSW

Zaterdag is CSW de tegenstander in de eerste thuiswedstrijd van het seizoen voor Zaterdag 1. De ploeg uit Wilnis schoot vorige week in de ouverture uit de startblokken door promovendus Victoria 1893 met 7-0 op te rollen.

Een begin om van te watertanden. Daar is dus niets aan gelogen. Trainer Cor van Garderen en zijn mannen zullen dus een behoorlijk gretig en blakend van het zelfvertrouwen CSW binnen de lijnen zien. Feit is dat Zaterdag 1 in eigen huis natuurlijk zo goed mogelijk wil starten en als het even kan de punten in eigen huis probeert te houden.

Vorig seizoen wonnen Zaterdag 1 en CSW allebei hun eigen thuisduel in dezelfde eerste klasse.

Anthony Servinus is ook dit seizoen weer keuzeheer bij de rood-blauwen. Het wordt alweer zijn 4e seizoen. CSW is overigens ook uitgeschakeld in het bekertoernooi. Zij waren kansloos in een poule met oa Sportlust’46 (1C) en SCH’44 (2B zo).

Bij CSW zijn ten aanzien van het vorige seizoen weinig mutaties te melden. Er heeft echter wel een keeperswissel plaatsgevonden. Rahim Gok is momenteel eerste doelman. Hij heeft Giovanni Santangelo (oud FC Aalsmeer), nu uitkomend voor Victoria 1893… vervangen. Gok kwam op zijn beurt over van zondageersteklasser sv Hillegom. Verder beschikt CSW over een behoorlijk stabiele selectie dat niet zo snel de kop boven het maaiveld uitsteekt.

Cor van Garderen haalt in ieder geval een streep door de naam Burak Sitil. De aanvoerder en sterkhouder zit zijn laatste wedstrijd schorsing uit van de o zo vervelende nasleep van het duel tegen Xerxes DZB. Notabene van 14 april.

Verder zijn er wel een aantal vraagtekens maar trainer Cor van Garderen kan inmiddels een aardig puzzeltje leggen.

Wat gaat het worden tijdens de tweede competitieronde?  Even voor half 5 weten we meer.

Scheidsrechter is de heer Takacs uit Bergschenhoek en wordt bijgestaan door de heren H. Boon en E. Vlek.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Zaterdagmiddag (na de wedstrijd van Zaterdag1 tegen @cswwilnis) komt 🎤 @ramon_sandbergen optreden in de kantine! 👍🏻🍻

Een bericht gedeeld door FC Aalsmeer ⚽ (@fcaalsmeer) op

Bekijk ook

Keeperstraining jeugd

De scholen zijn gestart, de trainingen zijn begonnen en de eerste bekerwedstrijden worden dit weekend …