zondag , 23 september 2018

Voorbeschouwing Zaterdag 1 – RKVV Westlandia

Komende zaterdag speelt Zaterdag 1 een thuiswedstrijd tegen het voetbalbolwerk uit het westland: RKVV Westlandia.

De formatie van Theo Verbeek startte de competitie met een ietwat geflatteerde zege tegen WVHEDW maar verloor vervolgens de laatste 2 duels. Zodoende staat Westlandia met 3 uit 3 in de middenmoot, als je daar al over kunt spreken. Afgelopen zaterdag werd een thuisnederlaag geleden tegen koploper ARC, 0-1. Het is voor trainer Verbeek (54) zijn derde seizoen bij de eersteklasser.

Het zal voor beide verenigingen een eerste kennismaking zijn. Westlandia is steevast in district West 2 te vinden en Zaterdag 1 in West 1. Na een prima verlopen eerste seizoen in de eerste klasse B (vorig seizoen 8ste) wil de formatie uit Naaldwijk dit minimaal evenaren. Met een jonge selectie proberen de bewoners van Sportpark ‘De Hoge Bomen’ hun grote broer op zondag (3e divisie) bij te benen. In de bekerpoule werd Westlandia desalniettemin in september uitgeschakeld.

Zaterdag 1 is na de 0-3 zege van afgelopen zaterdag bij Zwaluwen’ 30 nog zonder nederlaag. Met vandaag RKVV Westlandia en volgende week CSW uit Wilnis in eigen huis hoopt het elftal van Cor de ongeslagen status voort te zetten. Na de wedstrijd tegen Zwaluwen’30 roemde Cor vooral de teamprestatie. Laat dit een voorbode zijn op een mooi vervolg van de competitie. De selectie is fit en vrij van schorsingen.

De scheidsrechter bij de wedstrijd Zaterdag 1 – Westlandia is de heer T. Gommans uit Gouda en hij zal worden geflankeerd door de heren A. Atahiri en Y.K. Groenbos. De wedstrijd tussen de twee bloemenbolwerken begint om half 3.

Bekijk ook

Feestelijke opening hoofdveld FC Aalsmeer a.s. zaterdag!

Aanstaande zaterdag wordt het super nieuwe hoofdveld van onze vereniging feestelijk geopend door onze wethouder …