Begin » Geen categorie » Voorbeschouwing Zaterdag 1 – Te Werve

Voorbeschouwing Zaterdag 1 – Te Werve

Zaterdag begint FC Aalsmeer aan de terugronde van de competitie. Onze vrienden van Te Werve komen op bezoek in Aalsmeer. Deze ploeg komt uit Rijswijk en staat met 10 punten uit 12 wedstrijden op de elfde plaats.

Het is even wennen voor de gasten. Zij werden de laatste drie seizoenen kampioen en promoveerden dus in no-time naar de eerste klasse. Nu gaat het allemaal wat moeizamer. Maar er is nog genoeg tijd voor de gasten om weg te geraken uit de bibberzone.

in de eerste competitiewedstrijd speelden beide ploegen ook tegen elkaar in Rijswijk. Toen trok de ploeg van Cor van Garderen onder een lekker najaarszonnetje met 2-3 aan het langste eind. Maar makkelijk ging het zeer zeker niet. Het was wel de opmaat voor een mooie reeks aan het begin van het seizoen.

FC Aalsmeer verloor afgelopen zaterdag met 2-0 in Rotterdam bij XerxesDZB. Te Werve verloor in eigen huis van ARC met 0-3. Beide teams zijn dus op zoek naar de eerste competitiezege in het nieuwe jaar.

De eersteklasser heeft nu 4 keer verloren en staat met 21 punten uit 13 wedstrijden op een zesde plaats. ARC uit Alphen aan den Rijn leidt de dans met 31 punten uit 12 wedstrijden.

De formatie uit Aalsmeer is nagenoeg compleet.

De scheidsrechter bij de wedstrijd van komende zaterdag is de heer B.B. van den Helder uit Ter Aar. Hij floot eerder het duel tussen Zaterdag 1 en FC Breukelen.

Bekijk ook

Oefenprogramma Zaterdag1 & Zondag1

Het nieuwe seizoen staat voor de deur, maar voordat de officiĆ«le (beker)wedstrijden beginnen, spelen onze …