Begin » Geen categorie » Voorbeschouwing Zaterdag 1 – Zwaluwen’30

Voorbeschouwing Zaterdag 1 – Zwaluwen’30

Voor Zaterdag 1 staat er komend weekend in 1 A een thuiswedstrijd op het programma. Onze vrienden uit Hoorn komen op bezoek. En dan heb ik het natuurlijk over Zwaluwen’30.

Beide ploegen zijn druk bezig met hun eigen identiteit in deze afdeling. De onderste plekken zijn uit zicht en naar boven kijken lijkt de enige uitweg om aan de grauwe middenmoot te ontsnappen.

Het verschil tussen de 2 gerenommeerde verenigingen bedraagt 4 punten in het voordeel van de Aalsmeerders.

Het heenduel eindigde begin oktober van het vorige jaar in een 0-3 zege. Met name Lilinho zal mooie herinneringen bewaren aan dat treffen. Hij mocht immers de bal mee naar huis nemen doordat hij 3 keer met scherp schoot. We geven hem zaterdag na afloop heel graag weer die bal mee.

De ploeg van Ron van der Gracht, die ook volgend seizoen de scepter zal zwaaien bij Zwaluwen’30, won afgelopen zaterdag knap met 3-1 van Forum Sport. Het onderstreept toch enigszins de kleine verschillen in deze afdeling. Alleen ARC lijkt ver weg. De 4, 5 ploegen daaronder blijken ook niet van beton.

Topscorer aan de kant van Zwaluwen’30 is de sterke Serdar Ozturk met 6 treffers. Ozturk is weer helemaal fit en lijkt zijn draai weer te hebben gevonden.

Zaterdag 1 miste door de nederlaag tegen Westlandia de kans om aan te haken bij de top 5. Erg zuur. Trainer Cor had wel met recht een excuus dat teveel basisspelers (5) ontbraken in Naaldwijk.

Komende zaterdag is er voor de oefenmeester veel meer ruimte voor keuzes in zijn keurkorps.

Wat gaat het worden? Even voor half 5 zullen we het weten en kunnen we de nieuwe stand opmaken.

De scheidsrechter bij de wedstrijd van zaterdag is de heer G.J Nefkens uit Utrecht.

Bekijk ook

Oefenprogramma Zaterdag1 & Zondag1

Het nieuwe seizoen staat voor de deur, maar voordat de officiële (beker)wedstrijden beginnen, spelen onze …