Begin » Verslagen » Wedstrijdverslag JO8-4 – Champions League

Wedstrijdverslag JO8-4 – Champions League

Donderdag kregen wij het verzoek om op onze vrije zaterdag te spelen tegen de CL. Waar sommige ouders (waaronder de coaches) nog even moesten schakelen waren de jongens gelijk enthousiast. Super leuk dat de mannen zo graag willen en enthousiast zijn!!!
In de kleedkamer hebben we de jongens toegesproken dat ze de CL zeker niet moeten onderschatten en als team moeten samen spelen. De opstelling is bekend gemaakt. Luuk op doel, Bart linksachter, Tjerk rechtsachter, Ilber mid-mid, Milan linksvoor en Quint rechtsvoor. Aangezien Mohammed ziek was hadden we deze week 1 wissel, Timo begon als wissel.

Vol energie en enthousiasme begon de wedstrijd, er werd gelijk druk op de bal gezet, en ze deden hun uiterste best om het veld groot te houden in bal bezit en konden de bal daarom ook beter over spelen. Quint trok erg naar links, waardoor we een switch in de voorhoede maakte. Tijdens een leuke aanval kreeg Ilber de bal toegespeeld en plaatste met een prachtig schot de bal in het net, 1-0 voor JO8🥳. Milan werd gewisseld voor Timo. Timo had er ook zin en en met coaching bleef hij ook goed breed, onze complimenten! Milan gaf als wissel aan dat hij graag weer het veld in wilde en liet zien dat het terecht was, hij scoorde de 2-0🥳.
Helaas zakte de doorzetting wat af, maar de CL kwam ook goed op dreef en zorgde voor een mooie come-back. De 2-1 werd gescoord en niet veel later werd de 2-2 gemaakt. Het was duidelijk dit wordt een leuke spannende wedstrijd waar de JO8 en CL gewaagd tegenover elkaar staan.

In de rust de mannen toegesproken en ze wat tips meegegeven. Milan wilde graag een keer keepen dus verruilde Luuk het doel voor Milan.
De mannen van de CL lieten zien hongerig te zijn en zorgen dan ook voor een voorsprong 2-3 voor de CL. De mannen van JO8 moesten even met de neus op de feiten gedrukt worden dat je altijd moet blijven werken. Bart en Tjerk stonden sterk achterin en speelde de ballen goed naar voren. Ilber kwam in bal bezit en liet zien dat JO8 in de wedstrijd wilde blijven, de gelijkmaker werd gemaakt 3-3! Super beide teams wisten we kunnen winnen… er werd gestreden, samen gespeeld maar het laatste doelpunt viel voor de CL.
Gefeliciteerd CL, jullie hebben super gespeeld!

Mannen van de JO8, ik ben super trots op jullie! We hebben gespeeld als team, iedereen heeft zijn uiterste best gedaan. Laten we dit vasthouden en de groei zal volgen⚽️⚽️⚽️

P.s CL jullie mogen ons vaker benaderen, samen kunnen we groeien

Groetjes Sadé

Bekijk ook

Spelers update (5) Zaterdag 1. Aanvaller Calvin Morena Valies maakt selectie compleet

Op de valreep heeft de technische commissie van de FC Aalsmeer (zat.) een goede slag …