Begin » Jeugd » week van de scheidsrechter met leuke actie van 123inkt.nl

week van de scheidsrechter met leuke actie van 123inkt.nl

De Week van de Scheidsrechter is niet meer weg te denken in het Nederlandse voetbal. Van 30 september tot en met 8 oktober krijgen opnieuw veel (assistent-)scheidsrechters in het Nederlandse voetbal de extra aandacht en waardering die zij zo hard verdienen. Want zonder scheidsrechters en assistenten, geen voetbal en fairplay op de velden en in de zaal!

Dat er elk weekend iemand klaar staat om wedstrijden in goede banen te leiden lijkt misschien vanzelfsprekend. Maar dat is het niet. In het afgelopen seizoen 2022/’23 hebben onze opgeleide scheidsrechters en spelbegeleiders liefst 552.657 wedstrijden gefloten. Meer dan een half miljoen voetbalduels! Door heel Nederland, op allerlei velden en in vele zalen. In al deze wedstrijden stond er iemand aan de aftrap die veel plezier beleeft aan zijn hobby: voetbalwedstrijden fluiten. Daarom kunnen we niet vaak genoeg zeggen: #scheidsbedankt.

FC Aalsmeer zet op zaterdag 7 oktober a.s. alle scheidsrechters in het zonnetje met een verrassing. Van de hoofdsponsor van de jeugd, 123inkt.nl, is er nog een leuke prijs te winnen als de scheidsrechter in het zonnetje wordt gezet door het team, dat hij of zij fluit. Maak daar een leuke foto of video van en deel deze op de sociale media en tag @123inkt.nl of mail de foto of video naar voetbalsponsoring@123inkt.nl.

De vereniging met de leukste fot ontvangt een mooie prijs voor alle scheidsrechters.

 

 

Bekijk ook

zaterdag 7 oktober jl. werden alle spelbegeleiders en scheidsrechters in het zonnetje gezet

Zaterdag 7 oktober jl. werden alle spelbegeleider en scheidsrechters door het team, dat hij of …