Begin » Geen categorie » Week van de scheidsrechter

Week van de scheidsrechter

Vorige week (en met name afgelopen zaterdag en zondag) stond in het teken van de Week van de scheidsrechter. Bij alle wedstrijden van FC Aalsmeer thuis teams, werden de leidsmannen (en vrouwen) nog eens extra bedankt voor hun inzet door middel van een taart.
Bij de wedstrijd van de JO13-1 tegen SV Hillegom werd clubscheidsrechter  Tonmai Prent begeleid door betaald voetbal scheidsrechter Edwin van de Graaf. Beide heren waren met elkaar verbonden door middel van een headset. Zo konden zij ook tijdens de wedstrijd met elkaar communiceren. Hierdoor kon Tonmai goede tips direct meenemen in de wedstrijd.
loop door nu” en “3 meter naar rechts dan heb je meer overzicht“; Tal van dit soort aanwijzingen gaf Edwin mee aan Tonmai.
Een aantal andere clubscheidsrechters konden meeluisteren. In de rust en na de wedstrijd werd alles geëvalueerd. Ook werden er vele vragen gesteld aan deze betaald voetbal scheidsrechter. Een mooie en bijzondere ervaring, die wij graag bij FC Aalsmeer een vervolg willen geven.
Hulp nodig
Hierbij kunnen we ook nog extra mensen/ouders gebruiken in ons begeleidingsteam voor onze clubscheidsrechters bij jeugdwedstrijden. Lijkt je dat wat, schroom niet neem contact op met de beheerders van de scheidsrechters of loop eens binnen bij het wedstrijdsecretariaat.

Bekijk ook

Doe mee met de Grote Club Actie

Afgelopen zaterdag – 23 september – is de Grote Club Actie van start gegaan. Als …