Begin » Geen categorie » Zaterdag 1 stelt opnieuw zwaar teleur
Door een katachtige redding wist de keeper van Zwaluwen '30 de uithaal van Jasper Werkhoven ternauwernood te keren.

Zaterdag 1 stelt opnieuw zwaar teleur

4 wedstrijden, 1 doelpunt en 3 punten. Dat is voor Zaterdag 1 de oogst in 2018 tot nu toe. Een zeer schrale oogst. Dat is wel duidelijk. Tegen Zwaluwen’30 ging het opnieuw mis. In een wedstrijd die van beide kanten niet om aan te gluren was streken de bezoekers uiteindelijk , door een wonderschoon doelpunt, toch nog met de eer. 0-1.

Het ontbreekt de ploeg van Cor aan spelers die de handschoen oppakken als het eens wat minder loopt. Er wordt teveel gekeken naar mensen die er niet zijn. En dat is veel te makkelijk en kort door de bocht. Zonder namen te noemen lopen er alsnog voldoende spelers in het veld die een wedstrijd kunnen beslissen of die het team het juiste zetje kunnen geven. Maar juist die spelers stellen zwaar teleur en steken hun kop in het zand.

Epi Kraemer krijgt in de eerste minuut een kans om Aalsmeer op voorsprong te zetten maar mist.

Calvin ging er gisteren ook nog eens na tien minuten vanaf. De ‘warming- up’ kwam hij nog goed door, maar een wedstrijd spelen is andere koek….Dat bleek wel.

Tijdens de matige pot werd duidelijk dat beide middenmoters maar weinig tot geen inspiratie toonden. Van een thuisploeg verwacht je echter meer dan een beetje meehobbelen. Een bal drie keer rond spelen was al teveel gevraagd en voorin was het opnieuw kommer en kwel.

De gasten uit Hoorn vonden het allemaal wel best. Dat de 0-1 tien minuten voor tijd viel was ook nog eens mooi meegenomen.

Zaterdag 1 zal ongetwijfeld goede bedoelingen hebben gehad, maar daar was tijdens de wedstrijd helemaal niets maar dan ook niets van te merken.

Lilinho Martins, goed voor 3 doelpunten in de heenwedstrijd zorgt voor gevaar binnen de ‘vijandelijke 16’ maar komt niet tot scoren.

Er komt nu een stilteperiode aan. Dat is misschien maar beter. Op 10 maart wacht een hels karwei in Volendam.

Foto’s: Ton van Eenennaam

Voor meer wedstrijdfoto’s klik HIER

Bekijk ook

Oefenprogramma Zaterdag1 & Zondag1

Het nieuwe seizoen staat voor de deur, maar voordat de officiële (beker)wedstrijden beginnen, spelen onze …