zondag , 23 september 2018

zaterdag 15 september is er topdrukte bij FC Aalsmeer met 48 thuiswedstrijden!

Zaterdag 15 september a.s. is het “zwarte zaterdag” voor wat betreft het aantal thuiswedstrijden bij FC Aalsmeer. De KNVB heeft voor die dag maar liefst 48 (!) thuiswedstrijden ingeroosterd. Dit houdt in, dat de kleedkamers ( we hebben er 24) dubbel en soms 3-voudig bezet zullen zijn. Houd hier a.u.b. rekening mee door één kant van de kleedkamer te gebruiken en indien mogelijk al omgekleed te komen. Laat na gebruik de kleedkamer netjes achter en doe de deur op slot.

Ook de ruimte voor de warming up is zeer beperkt. Het is NIET toegestaan om op veld 1, 2 en 3 (de kunstgrasvelden) binnen de afrastering langs de zijlijnen de warming up te doen als daar nog wedstrijden bezig zijn. Ook als er halve of kwart velden in gebruik zijn, is het NIET toegestaan achter de grote doelen de warming up te doen. Wij vragen hiervoor uw begrip!

Een ander probleem dat zich zal voordoen is het parkeren. Voor de thuis spelende teams: kom op de fiets en plaats deze binnen de hekken bij de fietsenstalling. Dit geldt ook voor brommers en scooters. Zet geen fietsen, brommers etc. langs de hekken bij de ingang van het complex. Auto’s kunnen ook geparkeerd worden op het parkeerterrein aan de Dreef nabij zwembad “de Waterlelie”. Parkeren op plaatsen waar het niet mag, is voor eigen risico.

Wij rekenen op uw begrip en uw medewerking!

Bekijk ook

Feestelijke opening hoofdveld FC Aalsmeer a.s. zaterdag!

Aanstaande zaterdag wordt het super nieuwe hoofdveld van onze vereniging feestelijk geopend door onze wethouder …