Begin » Geen categorie » Zaterdag 7 januari Autorally & Nieuwjaarsreceptie

Zaterdag 7 januari Autorally & Nieuwjaarsreceptie

We gaan richting het einde van 2022, wat automatisch ook het begin van het nieuwe jaar, 2023, betekent. Traditiegetrouw hebben we dan op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar de nieuwjaarsreceptie (met feestavond), wat ook geheel volgens traditie vooraf wordt gegaan door de autorally.

Na 2 jaar van afwezigheid door Corona wordt er dit keer weer een autorally georganiseerd. De autorally is een puzzelrit met de auto waarbij in groepjes (per auto) een route moet worden afgelegd en onderweg allerlei vragen en opdrachten moeten worden uitgevoerd. Let op, de organisatie bedenkt ook vaak een aantal instinkers, waarbij je de vraag juist niet hoeft te beantwoorden of de opdracht niet hoeft uit te voeren. Eén belofte wordt hierbij wel ieder jaar weer waar gemaakt: Je komt op weggetjes waar je nog nooit eerder geweest bent. Inschrijven kan tussen 09:00-10:00 uur in de kantine, waarna de auto’s om de beurt mogen vertrekken. Onderweg is gelegenheid om te lunchen en aan het einde van de middag ben je weer terug bij FC Aalsmeer, dus mooi op tijd voor de nieuwjaarsreceptie.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie is er gelegenheid om elkaar een gelukkig nieuw en sportief jaar toe te wensen onder het genot van een drankje. Inloop hiervoor is vanaf 16:00 uur. Vanuit het bestuur zal ook een speech worden gehouden.
Aan het einde van de nieuwjaarsreceptie behandeld de organisatie van de autorally alle vragen die men tijdens de puzzelrit had moeten beantwoorden en zal ook de prijsuitreiking plaats vinden. Ook is er rond die tijd gelegenheid om voor een kleine vergoeding deel te nemen aan het dinerbuffet. Tot slot zal DJ Art de kantine overnemen en kunnen de voetjes van de (dans)vloer voor het eerste feestje van het jaar!

Hopelijk zien we jullie allemaal op 7 januari, je wordt de gehele dag vermaakt! 😉

Bekijk ook

Hans Vermeule overleden

Vandaag bereikte ons het droevige bericht, dat Hans Vermeule is overleden. Hans Vermeule was jarenlang …