Begin » Verslagen » Zaterdag1 wint Frank Vaneman Toernooi
Zaterdag1 wint Frank Vaneman Toernooi

Zaterdag1 wint Frank Vaneman Toernooi

Zaterdagavond was de tweede speeldag van het Frank Vaneman Toernooi. Op het programma stonden de wedstrijden KDO – FCA Zondag en op het andere veld de wedstrijd FCA Zaterdag – RKDES.
Na het verlies van afgelopen woensdag had KDO dit keer de overhand in de wedstrijd en deed ook wat RKDES afgelopen woensdag naliet tegen FCA Zondag, namelijk doelpunten maken. Bij rust was het nog maar 4-0 voor de Kwakelaars, maar na 90 minuten was dit uitgebreid naar een duidelijke en afgetekende 8-0 overwinning.
FCA Zaterdag en RKDES hielden het een stuk rustiger qua score, want bij rust was het slechts 1-0. Ook in de tweede helft werd er slechts één keer gescoord, waardoor de eindstand kwam op 2-0.

Door de monsterscore mengde KDO zich ook nog om de toernooiwinst, maar doordat bij een gelijk aantal punten eerst het aantal gewonnen wedstrijden telt, ging de toernooiwinst voor de derde keer op rij naar FC Aalsmeer Zaterdag.

Dankzij de inzet van de onderhoudsploeg en de schoonmaakploeg was het complex weer helemaal tip top in orde. Een woord van dank aan deze vrijwilligers is dan ook zeker op z’n plaats. Dit geldt ook zeker voor alle vrijwilligers (oa barploeg) die tijdens het toernooi hun bijdrage hebben geleverd. Iedereen bedankt!

Eindstand na de 2e speeldag:

PloegPunten
FC Aalsmeer Zaterdag12 (6 wedstrijd-  + 6 doelpunten)
KDO12 (3 wedstrijd-  + 9 doelpunten)
FC Aalsmeer Zondag5 (3 wedstrijd-  + 2 doelpunten)
RKDES1 (1 doelpunt)
De voorzet van Daan van Huffel is buiten bereik voor de keeper van RKDES. Charlton Linger staat op de juiste plek en tikt de 1-0 binnen.
Sergae Kogeldans plukt een hoge bal uit de lucht.
Martin Campbell opkomend aan de rechterkant word aangetikt.
Zon en regen zorgen voor een mooi plaatje van het hoofdveld waar de wedstrijd FC Aalsmeer Zo1 – KDO word afgewerkt.
 Voor meer wedstrijdfoto’s van zaterdag 1, klik HIER

Bekijk ook

Champions League strikes again en neemt afscheid!!!

Toen wij in september begonnen aan dit avontuur met ze vijven. Werd ons al snel …