Begin » Jeugd » zondag a.s. is Finn Spreeuw pupil van de week

zondag a.s. is Finn Spreeuw pupil van de week

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan…

Sinterklaas is met zijn pieten sinds een weekje alweer in Nederland. Misschien hebben sommigen al wat lekkers in de schoen gehad, sommige van ons moeten hiervoor nog eerst aan de bak. Bijvoorbeeld het eerste elftal van FC Aalsmeer Zondag.

Aankomende zondag 20 november  speelt FC Aalsmeer zondag 1 zijn derde thuiswedstrijd van de competitie. Aalsmeer is bezig met een goede reeks, waarin de laatste drie wedstrijden werden omgezet in een overwinning. Echter, ook komende zondag zullen de mannen weer vol aan de bak moeten, want dan komt het eerste elftal van Amsvorde uit Amersfoort op bezoek. Een interessante wedstrijd zal het gaan worden, tussen de nummer vier en zes op de ranglijst.

Gelukkig zal ook komende zondag het eerste elftal weer kunnen rekenen op extra support, namelijk van onze Pupil van de Week!

Benieuwd wie het zondag is? We stellen u graag aan onze pupil voor!

Komende zondag is Finn Spreeuw onze Pupil van de Week. Finn is 11 jaar oud en speelt momenteel in de JO13-2.  Al vanaf de Champions League voor de allerkleinsten, speelt Finn bij FC Aalsmeer. Dat was al toen hij zes jaar oud was!

Met zijn team speelt hij dit seizoen voor het eerst op groot veld. En dat is best bijzonder, omdat ze vorig seizoen nog kampioen werden op klein veld in de JO11-1. Ze waren zo goed, dat ze gewoon een lichting hebben mogen overslaan. Jullie zijn goed bezig!!

Daarnaast zullen onze lezers vast en zeker aan het peinzen zijn op dit moment, Spreeuw, wat een bekende naam. We gaan u helpen, want bekend is deze naam zeker bij de club. Zo is Finn de kleinzoon van Bertus Spreeuw, jarenlang de sportverzorger van het eerste elftal, en het neefje van  Stefan van Halm, jarenlang keeper van het eerste elftal en sinds een aantal seizoenen keeperstrainer en tot slot het neefje van Dennis Spreeuw, jarenlang een veel scorende spits in de tijden van RKAV. Maar met zoveel voetbalgeschiedenis, wat moest Finn dan gaan worden? Sportverzorger, keeper of toch spits? Nou, dat heeft Finn duidelijk gemaakt aan iedereen, hij is een echte veel scorende spits geworden. Week in week uit legt hij de ballen makkelijk in het netje. Wellicht zien we hem over een paar seizoenen wel in het eerste elftal.

Als we Finn dan vragen zijn voorbeelden, dan zijn Tadic en Anthony van zijn favoriete club AJAX ook niet gek.

Het liefst voetbalt Finn hier later ook, als profvoetballer bij AJAX. Misschien dat de Aa-tjes en patat of wraps dan ingewisseld moeten worden voor pasta en glazen water. Maar ach, als het niet gaat lukken, dan wil hij politieagent worden.

Finn heeft er ontzettend veel zin in en hoopt dan ook veel toeschouwers langs de lijn te zien komende zondag.

Aankomende zondag 20 november  zal er om 14.00 uur worden afgetrapt aan de Beethovenlaan 120 tussen FC Aalsmeer zondag 1 en Amsvorde 1. Komt u weer in grote aantallen het team, en natuurlijk onze pupil van de week Finn, aanmoedigen op weg naar de drie punten.

Tot zondag!

 

Bekijk ook

veld- en kleedkamerindeling voor 19 & 20 november

Eventuele afgelastingen worden z.s.m. verwerkt in de wedstrijdenapp en vermeld op de website. Voor elk …