Begin » Verslagen » zondag a.s. is pupil van de week….. Livia Gaarlandt

zondag a.s. is pupil van de week….. Livia Gaarlandt

Eindelijk, het is weer zo ver!

Aankomende zondag 2 oktober 2022 speelt FC Aalsmeer zondag 1 zijn eerste thuiswedstrijd van de competitie in het seizoen 22/23. Voor de menige toeschouwer zal het even wennen zijn. Een hoop nieuwe en vooral jonge gezichten, die zich bij de selectie hebben gevoegd. En wat is er nou nog mooier dan dat het elftal een nagenoeg volledig Aalsmeers vlaggenschip is geworden?!

Terug naar de wedstrijd. De tegenstander van komende zondag is svvv Taurus uit de studentenstad Delft. Na een teleurstellend begin vorige week in Utrecht, gaat de Zondag 1 er komend weekend alles aan doen om de eerste drie punten binnen te halen.

En wie er dit seizoen zoals vertrouwd weer bij is, de pupil van de week. Benieuwd wie het zondag is? We stellen u graag aan onze pupil voor!

Komende zondag is Livia Gaarlandt onze Pupil van de Week. Een bekende naam denkt u vast en zeker. Dat klopt, want haar vader Barry is een bekend en vertrouwd gezicht binnen de club en momenteel actief bij de Zondag 3 van Aalsmeer. Livia is 12 jaar oud en speelt op dit moment in de MO12-1.

Ze speelt in haar team als spits of rechter middenveldster. Als we haar vragen naar haar favoriete speler/speelster dan komt ze uit bij een voor velen waarschijnlijk onbekende naam. Namelijk Nikita van de AJAX vrouwen. En dan raadt u het al, Livia is ook fanatiek supportster van deze club.

Livia wil het liefst haar geld gaan verdienen als profvoetbalster later. En daar doet ze nu al veel voor. Naast de gewone trainingen met haar team traint ze ook met een individuele trainer op de club om nog beter te worden. Als dit niet goedkomt….

Wellicht dat haar favoriete maaltijd met cola en patat dan wel opzijgezet moet worden…

Livia heeft er ontzettend veel zin in en hoopt dan ook veel toeschouwers langs de lijn te zien komende zondag.

Aankomende zondag 2 oktober 2022 zal er om 14.00 uur worden afgetrapt aan de Beethovenlaan 120 tussen FC Aalsmeer zondag 1 en svvv Taurus 1. Komt u weer in grote aantallen het team, en natuurlijk onze pupil van de week Livia, aanmoedigen op weg naar de drie punten.

Tot zondag!

Naam:                                    Livia Gaarlandt

Leeftijd:                                   12 jaar

Team:                                     MO12-1

Positie:                                    Spits/Rechter middenveldster

Favoriete club:                       Ajax

Favoriete speler/speelster:     Nikita (Ajax vrouwen)

Favoriete drinken:                  Cola

Favoriete eten:                       Patat

Wat wil je later worden:          Profvoetbalster

Bekijk ook

Zaterdag 1 winnaar in strijd om periodetitel

Aalsmeer pakte in een rechtstreeks duel om de periodetitel tegen concurrent vv Kagia de volle …