Begin » Verslagen » Zondag1 op alle fronten afgetroefd door DIOS

Zondag1 op alle fronten afgetroefd door DIOS

Het bericht was al aan komen waaien dat DIOS niet met zijn 1e team zou komen, die waren op trainingskamp in Barcelona!!!! Dus ja, met wat voor team komen ze dan? Dat werd dus de A1 (JO19-1), een team dat in de hoofdklasse speelt, dus wat zeker kan voetballen. De spelers van de zondag hebben het geweten, of het was onderschatting maar helaas op alle fronten werden ze afgetroefd.

Een ongelooflijk goed ingespeeld team dat gewoon de ruimte opzocht en elkaar blindelings wisten te vinden. Na 15 min was het Robin v.d. Voort die met een afstand schot keeper Bart Koopstra volledig verraste en zo toch verrassend de 0-1 scoorde. FC Aalsmeer probeerde het wel maar het automatische van de laatste wedstrijden was er gewoon niet en dat kan niet door enkele kleine veranderingen in het team. Zo stond Alexander Goes (in plaats van Mo Alaswad) achterin in het centrum met Nick Sluijs en Mo Alaswad op de rechtsback positie, verkeerde passes, verkeerde aannames het gebeurde tot ontsteltenis van reserve bank en publiek van de thuisclub. Bart Koopstra had in de 1e helft een paar prima reddingen anders was het voor rust allang beslist. Enkele kleine kansjes voor Remi Pasternak, kopbal en schot net over het doel. Na een goed lopende aanval, was het Sten Piet die hard inschoot, maar via een speler naast ging. Het was te weinig om DIOS onder druk te zetten, vlak voor rust had Joeri .v.d. Schraaff een levens grote kans om de niet verdiende gelijkmaker in te schieten, maar helaas zijn bal belande tot ontzetting toch van iedereen tegen de paal.

De 2e helft kleine verandering Richard Melman op de rechtsbackpositie, Robin Kruisman gewisseld en Karol Mirowski ook in de aanval. FC Aalsmeer moest winnen om nog e.v.t. mee te kunnen doen met de bovenste plaatsen, maar het was een voetbal lesje in de Hornmeer dat DIOS gaf. Druk van DIOS was genoeg om via Jose Masilorens ook weer via een afstand schot de 0-2 in te tikken. FC Aalsmeer probeerde het ook maar door slordig balverlies op het middenveld en het was Robin v.d Voort die 2 man uitspeelde en niet zelfzuchtig was, de bal opzij schoof naar Mike Degenaars die de bal er zo in kon tikken 0-3 en de wedstrijd was gespeeld na een uurtje voetbal. Remi Pasternak bracht nog iets van hoop terug na enkele kapbewegingen de bal feilloos in het doel deponeerde 1-3. Bewar Kasim erin en de onzichtbare (maar daar waren er meer van) Pawel Kocon eruit. In de 70e min was het weer de nr. 10 Jose Masilorens (geweldige voetballer) die met een paar prachtige schijnbewegingen de verdediging uitspeelde en de bal keurig op de meegelopen Twan Ort paste en die had de bal er voor het intikken 1-4. In de 80e minuut was het weer Jose Masilores die met enkele fantastische bewegingen de hele verdediging uitspeelde en de bal heel beheerst in de rechterhoek tikte. Helaas voor FC Aalsmeer maar het was een geweldige actie. In de laatste minuut was het Jeroen Ezink die via een terecht gegeven penalty (var was niet nodig) de 2-5 op het scorebord liet aantekenen.

Het was een terechte nederlaag met een heel goed DIOS team, maar bij FC Aalsmeer werd de echte strijdlust die we de laatste wedstrijden juist zagen enorm gemist. De doelstelling halen we niet meer, maar hopelijk zal de strijd in de komende wedstrijden (als alles doorgaat) weer bij het team van Marco Bragonje te zien zijn.

Bekijk ook

Spelers update (5) Zaterdag 1. Aanvaller Calvin Morena Valies maakt selectie compleet

Op de valreep heeft de technische commissie van de FC Aalsmeer (zat.) een goede slag …