Begin » Jeugd » zonder spelregelbewijs…………niet voetballen

zonder spelregelbewijs…………niet voetballen

Het nieuwe voetbalseizoen staat op het punt van beginnen en dat betekent voor spelers/speelsters geboren in 2002, dat zij in het bezit moeten zijn van het spelregelbewijs. Elke keer dat je speelt zonder spelregelbewijs is een overtreding en bij 7 overtredingen volgt er een fikse boete plus uitsluiting!

Via een mail hebben de spelers/speelsters die het spelregelbewijs moeten halen de inloggegevens voor www.voetbalmasterz.nl  ontvangen. Zorg dat je voor september a.s. het spelregelbewijs gehaald hebt, dat voorkomt problemen bij de start van het nieuwe seizoen. Geen spelregelbewijs is niet voetballen!

Goede kennis van de spelregels draagt bij aan een sportiever spel. Om die reden heeft de KNVB tijdens seizoen 2014/’15 het spelregelbewijs ingevoerd. Door het behalen van het spelregelbewijs zijn meer voetballers/voetbalsters beter op de hoogte van de regels, begrijpen en accepteren zij waarom bepaalde beslissingen worden genomen en kunnen zij de regels ook beter toepassen tijdens het spel.

Voor spelers en speelsters geboren in het jaar 1998, 1999, 2000 en 2001 was het eerder verplicht om het spelregelbewijs te halen. Dit seizoen zijn de leden geboren in het jaar 2002 aan de beurt om het spelregelbewijs te halen. Een speler/speelster heeft tot en met de start van het nieuwe seizoen in september a.s. de tijd om het te halen. Als leden uit de genoemde geboortejaar het spelregelbewijs niet hebben, mogen zij het seizoen 2019/‘20 niet voetballen.

 

Bekijk ook

trainingen van woensdag en donderdag voor jeugd van champ. league t/m JO17 + meiden afgelast i.v.m. de voorspelde hitte

De trainingen voor woensdag a.s.  gaan NIET door i.v.m. de voorspelde hitte voor de Champions …