maandag , 16 september 2019
Begin » Verslagen » Zwaar bevochten overwinning MO17-1
Linker vleugel flitser Daisy scoorde de bevrijdende 4-2

Zwaar bevochten overwinning MO17-1

Zaterdag jl. speelden de FCA meiden MO17-1 thuis tegen de meiden van Legmeervogels MO17-1 uit Uithoorn. Na 10 minuten spelen was het FCA aanvalster Dewi die uit een fraaie FCA aanval de 1-0 op het scorebord zette. Na dit doelpunt golfde het spel heen en weer met kansen voor beiden teams. In de 36e minuut verraste een Legmeervogels aanvalster FCA keepster Maud met een boogbal 1-1.Dit was ook de ruststand.

verdedigster Melissa C in een pittig duel

Na de rust vielen twee FCA treffers snel achter elkaar. Eerst was het Melissa R die in de 16e minuut fraai binnen schoot 2-1 en in de 20e minuut knalde Dewi haar tweede treffer in de Legmeervogels touwen 3-1. Snel na dit doelpunt incasseerde FCA een tegentreffer. De rechtsbuiten van Legmeervogels snelde in de 22e minuut langs de lijn, haar werd geen strobreed in de weg gelegd en zij gaf de FCA keepster geen schijn van kans 3-2.

verdedigster Gabriëlla speelde een prima wedstrijd

De FCA meiden bleven knokken voor een goed resultaat en in de 40e minuut was het FCA linksbuiten Daisy die met een prachtige boogbal de Legmeervogels keepster het nakijken gaf 4-2.

Een knappe overwinning meiden, ga zo door!

Menigmaal snelde rechtsbuiten Ricky langs de lijn
verdedigster Tessa gooide lijf en leden in de strijd

Verslag + foto: Ruud Meijer

Bekijk ook

Daan schiet JO17-2 naar fraaie beker winst

Zaterdag 7 sept. jl. speelden de FCA boys JO17-2 thuis hun eerste beker wedstrijd tegen …